elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Barbie big size circle green

Her er mine nye elskverdige linser! Kjøpte de gjennom Pinkyparadise. Jeg kjøpte også Barbie king size circle brown, er veldig fornøyd. Men de får komme i en egen post!

Disse sirkel linsene (som det så fint blir på norsk) er 14,5mm diameter. De er like store som freshlook colorblends linsene, men den store svarte kanten/remsen lager en illusjon at øyne er større og mer dolly looking. Noe som jeg var absolutt ute etter.

Jeg ble overrasket over hvor lett det var å ta disse linsene på, av en merkelig grunn mye lettere enn freshlook color linsene. Poof så var de på og satt som et skudd! Jeg brukte linsene i 8timer uten å merke noe ubehagelighet. Link til linsene finner du her.

Servicen hos pinkyparadise er fantastisk. Når du bestiller linsene får du gratis linse etui, kjempe søtt formet som forskjellige dyr og kommer i friske farger. De sender linsene innen 1-2dager og de har flere forskjellige shipping muligheter, så der kan du velge å vrake!

9 Responses to Barbie big size circle green

 • Mia says:

  Så fine linser!

 • Lorria says:

  Så heldig du er! Har ønska meg sirkel linser utrolig lenge, men alle sier jeg må begynne med vanelige linser først siden jeg ikke har prøvd det en gang…..

  Men du var kjempe søt med dem:D

  • Ulricke Alette says:

   Tusen takk for hyggelig kommentar!
   Når jeg først begynte med linser (i fjord høst), så gikk jeg ikke til optiker eller noe. Jeg bestilte bare de farge linsene jeg hadde lyst på fra nett (Fresh colorblends), og siden de er like store som barbie linsene så burde det ikke være noe problem.
   Men jeg er ikke en øye ekspert, kanskje du har sensitive øyne eller noe annet som gjør at du ikke tåler linser.
   Er du usikker så ta bare turen innom en optikker :)

 • Lorria says:

  sv: åja:D kanskje jeg rett og slett bare skulle kjøpe et par da:D tenkte å kjøpe på lenscircle.com, har aldri hørt om nettbutikken der du kjøpte det. Hvor mye betalte du for frakt?

  • Ulricke Alette says:

   De har tre forskjellige frakt muligheter, hvor den raskeste er naturlig nok den dyreste. Jeg betalte $15 som var den midt på treet.
   Den brukte 9 dager på å komme frem, men det tok riktignok 6dager fra den kom til Norge til jeg fikk den. Det var super kjipt!

   Men jeg har lest veldig mye bra om PinkyParadise før jeg bestilte, i tillegg får man jo gratis linse etui! Men husk å teste om det er tett, hvis ikke ender du opp med en innskrumpet linse…
   Linseveske ville jeg ha kjøpt hos en optikker eller på en norsk nettside, da det fort kan bli litt dyrere med frakt siden veske er tungt :)

 • Jenny says:

  Utterly gorgeous!!!

 • Tammy says:

  Hei!
  Jeg er en skikkelig MakeUp slash Dramaqueen, og har veeeldig lyst påsånne store liser(hihi), men jeg lurer bare på hvordan i huleste heite du klarer å kjøpe sånn linser når de er så dyre? Neida, det er EGENTLIG ikke spørsmålet mitt(^^). Men bruker du linser med styrke? Du skjønner…. jeg bruker ganske kraftige briller(uheldighvis) og er nærsynt, og jeg får ikke lovt il å begynne med sånne ordentlige linser ennå, men går det ann å bruke linser helt uten styrke uten at det gjør noe større skade? Ops, kanskje et vanskelig spørsmål.. hihiXD

  Klemz<3

 • Emil says:

  Hvor mye betalte du totalt for linsene med frakt ol.? (hvis du husker..)

  Skriv brev til meg på facebook hvis du vil svare, Emil Killjoy Holm.

  Tusen takk på forhånd. Håper på svar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives