elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

18 make-up brushes, perfect for your collection

Med 120 palett som jeg viste dere tidligere kjøpte jeg også 18 make-up koster (link til posten). De kan kjøpes her Beauties Factory. Kostene kommer i et fint etui om jeg kan kalle det. Det er enkelt og lettvindt å ta med seg når man er ute og reiser, bare å rulle den sammen, vips så tar det ikke så mye plass. Jeg hadde absolutt ingenting av make-up koster fra før, okei nesten ingen ting. Bare øyenskygge koster stort sett, så det var godt å få litt “nytt blod” i samlingen! Kostene jeg kjøpte er av geite hår, og jeg syns personlig de er kjempe gode og påføre diverse sminke med. Lett å arbeide med, selv om noen når faller av og til.

Beauties Factory Make-up Brushes

One Response to 18 make-up brushes, perfect for your collection

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives