elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Teacup dogs, real or fake?

Se på disse her, de er en blanding mellom søt og spookey. Lurer på om de er ekte eller om det er photoshop som har gitt liv til disse små. Er de ekte så har de sikkert masse sykdommer å plager på grunn av størrelsen, stakkars.

Hva syns du, søt eller avskylig?


Appie’s world

4 Responses to Teacup dogs, real or fake?

 • papegøyen says:

  Uff, det var jo fryktelig søtt samtidig som det var groteskt. Ser ikke for meg at de går lenge uten å bli syke, de er jo så små at bena brekker sikkert bare du ser litt for lenge på de. Også er det ikke lett å gi behandling til noe som ikke er større enn en hamster.. Nei, fysjom. La det være litt størrelse på hundene synes nå jeg!

 • Nathalie says:

  Nån av dæm så fryktelig ekte ut, mens andre så virkelig fake ut. Men herregud korr søt dæm hva. Fikk jo lyst på alle sammen!

 • Jenny says:

  OMG THEY’RE SO CUUUUUUUUUUUUUUTE :D

 • Løvinnen says:

  Hei!
  Takk for koselige kommentarer på bloggen min:)
  Basse er ikke tykk altså:p Han ser bare litt rund og slapp ut der han sitter:) Men vi er veldig bevisst på hva han spiser osv…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives