elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Sminkeløs – the true me!

Slik ser altså jeg ut sminkeløs, men ikke linseløs lol. Tørr du å gjøre det samme?

Ser jo ut som den lille drittungen, rart å tenke på hvor mye sminke faktisk kan gjøre med selvtillit og utseende generelt. Ikke rart at make-up industrien hover inn milliard beløper og vi blir tvinnet rundt lille fingeren akkurat som de hadde håpet på. Det er en ond verden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives