elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Plutslig ble vi en mindre…

Overskriften er kanskje litt overdramatiserende, men nå har jeg ett mindre familie medlemm her oss meg. Resten er hjemme i Bergen, mens jeg er forsatt er oppe i nord, what happend?! Bare noen måneder til nå, så er jeg tilbake og rocker storbyene! Lol knis)

Det er veldig tomt med en mindre hund i huset, men jeg tror nok at mamma og lillebror kommer til å bli veldig lykkelige når de ser den lille hage gnomen deres igjen! Takk for 6 fine måneder hjemme oss, du er velkommen tilbake når som helst!

Dagen hun kom hjem til sin nye familie.

Plutslig var hun blitt en voksen dame

3 Responses to Plutslig ble vi en mindre…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives