elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Nerdebriller på en nerd

Tittelen passer godt til meg, jeg er en stor nerd som liker å nerde med nerdebriller.

Spill, mote, dukker, foto, bøker, dyr alt kan nerdes! Det kommer bare ann på hvordan du vil velge å legge det frem, ordet nerd er kanskje et negativladet ord i dagens samfunn. Jeg syns ikke det er noe negativt med det, mange tror kanskje at mennesker som bruker mye tid på spill er utrolig usosiale og teite, men nå er det jo faktisk slik at vi også liker å være ute med venner som alle andre mennesker.  Vi er halt normale akkurat som deg og dine. ye)

Lue: Mamma, Briller: Style of aviator, Genser/Kjole: Korea, Jakke: Kjæresten

2 Responses to Nerdebriller på en nerd

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives