elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Hjemme fra Russland

Heihei igjen, beklager for lite blogging. Jeg kom hjem fra Russland på onsdags kveld etter en 10timers kjøretur, og da var det rett i køys nærmest og gårsdagen brukte jeg på å redigere bilder å slappe helt av.

Etter å ha vært i Murmansk i 3dager sitter jeg igjen med masse tanker, følelser og minner.  Jeg er helt sjokkert at det så forskjellig på noen få timers kjøring fra den norske grensen, med engang vi kjørte over grensen så forandret landskapet seg, man merket at man var i Russland. Jeg er virkelig glad for at jeg er norsk og bor i Norge, jeg er STOLT av å være nordmann!

Jeg så en del løshunder der og jeg kjente virkelig at jeg ble deprimert av å se på de stakkars hundene, de var så stusslige, magre og skitten. Den ene kom bort til meg, men jeg hadde dessverre ikke mat på meg ellers hadde jeg gitt alt jeg hadde til stakkaren. Jeg hadde også så lyst å klappe den litt og gi den litt kjærlighet, men jeg viste dessverre ikke om den var aggressiv og om den ville bite. Huff, noe av det verste jeg vet er å se dyr lide, de fortjener virkelig ikke å lide for at vi som mennesker gjør feil og er egoistiske.

Flere bilder fra turen kommer senere!

One Response to Hjemme fra Russland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives