elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Fornøyd meg seg selv i dag

Jeg bare elsker krølltangen min! Jeg går ut og tenker, damn jeg ser bra ut på håret i dag. Det er faktisk veldig godt å være fornøyd med seg selv av og til, mye mer avslappende enn å gå å tenke “skulle jeg kanskje tatt på meg den istedet?”  “litt mer mascara neste gang kanskje?” “huff, jeg viste dette var feil”.  Nå gjelder det bare å få tatt etterveksten, men det blir nok ikke gjort før i juni, men det får så være.

Lue: H&M, Hjerte: Tokyo, Sjerf: Vera Moda, T-shirt: gave, Skjørt: Hell Bunny, Strømper: H&M, Sko: husker ikke

2 Responses to Fornøyd meg seg selv i dag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives