elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Fly high

Disse har jeg sett på leeenge, men har dessverre ikke orket å investert i de fordi jeg har bare funnet de på ebay. Enten så er prisen ok, men de sender ikke utenfor sitt eget land eller så er det de sinnsyke fraktprisene! Noen som vet hvor det er mulig å få disse i Norge?

Hva syns du om disse? Noe du kunne tenkt deg?

soul4street

Noen andre versjoner av den samme modellen, men blir jeg å kjøpe så skal jeg ha i sølv ^^ Det finnes enda noen modeller som jeg ikke har lagt med.

geeksneakers

The colours of the rainbow!

soleredemption

Bling Bling til $3585.75. I følge kilden hvor jeg fant bildene, men du ser jo hva siden heter så. Jeg regner med at det er en spøk…

fashionpicks

5 Responses to Fly high

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives