elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Dagens søting!

Helt ny kategori i bloggen, kalt dagens søting! Jeg har til og med fått laget en kjempe pen banner for anledningen. Så klart måtte jeg ha med en chibi koala, for de er så utrolig søte og mitt favoritt dyr!

Banneren er laget av KiwiLynn på devianart, hun er absolutt å anbefale hvis dere trenger en banner eller en flott tegning! Raske svar, god engelsk og enkel å samarbeide med. Siden hennes kan dere finne her med e-post hvis dere skulle ønske å kontakte henne.

Er han ikke søt? kiss)

One Response to Dagens søting!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives