elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Besøk på russisk skole

Her er vi på besøk på en russisk videregående skole, standeren på skolen minner meg om ungdomsskolen som jeg gikk på i Mehamn, Skolen var utrolig stor, og absolutt alt var låst ingenting var åpnet. Så når vi fikk omvisning måtte vi stå å vente mens vi fant noen som hadde nøkler, så upraktisk. Mange av rommene på skolen var kjempe stilig dekorert, maskinrom, tau rom (for fiskeknuter), laboratorium etc.

Tysklærer som holdt hendene på skuldrene våre og kysset noen på hodet. Det var seriøst rart.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives