elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

120 palette = love

Kjøpte et 120 øyenskygge platte herfra Beauties Factory. Plattene ligger mellom $10-30 + frakt. Servicen er nydelig og den blir pakket super godt inn i ørten lag med bobleplast for å være sikker på at ingenting knuser hele veien fra Hong Kong! For en person som meg selv som ikke har mange øyenskygger fra før er dette absolutt å anbefale, du får så mange fantastiske farger. Forskjellige sort toner, jordfarger, nøytrale, til knæsje! Bruker du baseprimer så blir fargene intense og sitter utover hele kvelden! Bruk litt tid på å påføre og arbeide med de forskjellige fargene så skal du se at det lønner seg med litt tålmodighet! Størrelsen på de forskjellige fargene er litt mindre enn en norsk 1kroning.

2 Responses to 120 palette = love

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives