elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Sløyfesko

Den beste måte å glemme alle bekymringer på er å gå med sko som er for trange.

Ukjent

Her er noen sko som jeg kjøpte i Japan i sommer, men som dessverre ikke har blitt brukt! Noe som er en ordentlig skam og en stor synd, for de er bare helt nydelige. Beklageligvis har aldri den riktige anledningen vært til stedet, men vi satser på at det snart skal snu.

Å finne pene sko i Tokyo, overhode ikke vanskelig. Det var skobutikker OVERALT!!! Gjerne flere stykker på samme et, og enda flere på andre etasjer. Men for oss med “store” føtter 38-39, så kunne det være litt småkipt av og til, fordi størrelsene var generelt små, så man måtte gjerne ty til en størrelse større en vanlig, men da kunne det hende det sa stopp, på grunn av de ikke hadde større enn 38-39. Jeg husker jeg fant et nydelig par pumps, jeg hadde så lyst på, men dessverre var skoene for liten i den største størrelse…

Enkelte butikker har størrelser som Small, Medium og Large. Jeg måtte selvfølgelig ha large. Følte meg som en kjempe i forhold til japanerne, akk ja. Jeg får trøste meg med at jeg er ganske normal i Norge i hvertfall.

5 Responses to Sløyfesko

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives