elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Outfit og make-up 20.03

I fabrikken lager vi kosmetikk. I forretningene selger vi håp.

Charles Revson

Cheryl Cole – Parachute inspirert make-up. Link til musikk videoen hennes

Jeg blunket når bildet ble tatt, så jeg erstattet de sløve øyene med rosa hjerter, lol. Jeg ble egentlig ikke fornøyd med reslutatet, sjelden jeg blir fornøyd når jeg sminker med  mørkt øyensminke, vet ikke hvorfor. Sikkert fordi jeg egentlig ikke kan legge mørk sminke…

Hatt: Tokyo, Singlet: BikBok, Shorts: Tokyo, Srømper: Calvin Klein, Sko: H&M


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives