elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Meg og hundene

Alle netter er ikke like svarte.

Norske ordtak

Meg og hudene, så vidt man ser Mia stakkars. Hun er jo så svart.  Hjerte knuserne mine, som alltid er like glad når jeg kommer hjem fra skolen. Alltid noen som møter med masse kjærlighet fra hele sitt hjerte love)

2 Responses to Meg og hundene

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives