elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Back in black

Vi bygger opp landet sammen. De svarte trenger de hvite og omvendt.

Nelson Mandela

Litt små goodies fra Japan <3

Noe er fra shibuya 109 og rakuten butikker. Kan være noe er fra andre butikker, men de husker jeg dessverre ikke. Jeg bruker veldig mye sorte klær, av og til skulle jeg ønske at jeg kunne være litt mer fargerik. Men svart er jo en ordentlig klassiker som aldri går av moten!

Gleder meg som en liten unge til å reise nedover til Tokyo igjen når det blir sommer og sol! Se på alle menneskene, riste på hodet, shoppe, spises verdens beste sushi, forelske meg i noen valper og kattunger, bli skuffet over at jeg egentlig ikke kan så mye japansk som jeg tror, ta purikura, etc.


One Response to Back in black

  • Frank says:

    “forelske meg i noen valper og kattunger, bli skuffet over at jeg egentlig ikke kan så mye japansk som jeg tror”

    Æ flirte bra godt xD

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives