elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Sukkersøt rosa

Jeg har dager i alle farger, jeg, bare ikke grå.

Wenche Foss

Litt inspirasjon hvorfor nettopp rosa bør brukes. Rosa garantert en av favorittfargene mine, både på klær og ellers! Jenter som kler rosa kan fort bli sukkersøte, rosa er heller ikke langt fra lidenskapens farge. Fikk du lyst til å gå i rosa nå eller er ikke rosa noe for deg?


7 Responses to Sukkersøt rosa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives