elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Småflørting

Kos er like viktig som kunnskap.

Ukjent

Etter en lang og iskald tur ute med “Knoll og Tott” (som er et av mange kallenavn jeg bruker) så har jeg sittet i sofaen med begge klistret inntil meg mens vi småflørter og koser oss med all dritten som går på tv. Ellers ønsker jeg alle en riktig god helg videre.

5 Responses to Småflørting

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives