elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Såpe æsj

Bilen min skal være så ren at det kan utføres operasjoner i baksetet.

Ivar Hoff

Alarmen ringte og jeg trasket inn på badet trøtt som en dupp. Jeg ville allerhelst bare gå inn i sengen igjen, gjømme meg under dynen og glemme verden som eksisterte utenfor soverommet. Jeg så meg selv i speilet og grøsset, begynte å pusse tennene mens jeg halv sov med øyene igjen, jeg pleier som vanlig å pusse tennene mine i to omganger, fordi den tannkremen vi har akkurat nå ikke skummer så mye som jeg ønsker. Jeg spyttet ut og tok en ny porsjon på tannbørsten og begynte å pusse. Jeg merket fort at noe var fryktelig galt og at jeg hadde tatt på håndsåpe i stedet for tannkrem, fysj såpe smaker ikke godt. Men en positiv ting kom ut av det hele, jeg våknet rimelig fort og fikk i meg en god frokost i hvertfall!

Spooky bilde eller hva? Var ganske forvirret i det jeg tok på såpe, hehe.

5 Responses to Såpe æsj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives