elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Morsdag

Alt jeg har er din kjærlighet. Jeg har alt.

Ukjent

Gratulerer så mye med morsdagen mamma. Jeg vil bare si at du er unik, det finnes ingen som deg. Du har vært en flott mor som har gitt meg masse kjærlighet gjennom hele livet, du er alltid der når jeg trenger deg og det er jeg evig takknemelig for! Jeg ser deg kanskje ikke så ofte, men du skal vite at jeg tenker på deg og Vetle hver eneste dag, jeg er ufattelig glad i dere begge selvom jeg ikke sier det så ofte som jeg burde.

Tusen takk for alle de flotte minnene og lærdommen du har gitt meg gjennom livet, du har vært med på å forme meg til den personen jeg er i dag, du har lært meg hva som er rett og hva som er galt. Vi har som alle andre familier våre krangler og diskusjoner, men alt i alt vil jeg si at vi har et kjempe godt mor og datter forhold!

Jeg har desverre ikke en gave å gi deg i år, men jeg har alltid  fire ord å gi deg i stedet “I love you mama love)

Andrew Jalali

Carl Loves Somerset

jeff_golden

One Response to Morsdag

  • mamma says:

    tusen hjertlig takk for hilsen fra bloggen din ,det varmet mammahjertet,elsker deg helt til verdens ende og tilbake igjen .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives