elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

En uke til Valentine

Ingen følelse er så full av illusjon som gleden.

Jacques-Benigne Bossuet

Da er det bare 1uke igjen til lidenskapens dag, hvor alle skal bekrefte sine innerste følelser oven for noen andre. Hvordan skal du tilbringe dagen? Kanskje er du allerede fult i gang med å planlegge hva du skal gi til din kjæreste, hvordan dagen skal gjennomføres og hvordan den kanskje skal slutte på den mest romantiske måten hittil i historien? Eller så er du kanskje en av de som gir blanke f.

Valentine er en av de “høytidene” som har fått større og større oppmerksomhet de siste årene, og jeg skal ikke nekte for at jeg er en av de som velger å være med på ferden. Jeg syns det er kjempe kjekt å ha muligheten til å gi og få enda mer oppmerksomhet fra min kjære uten at noen skal se på oss som klissete, barnslige og naive ungdommer.

Men jeg skal ikke nekte for at jeg hadde blitt mer glad hvis han hadde kommet med et kort, en bukett eller invitert meg på en romantisk middag på en annen dag i året enn valentine. Fordi da er det ikke alt det presset om å gi, vi kan kanskje sammenligne kjøpe presset på lik linje med det som skjer i jula. Hvor hovedfokuset er forsvunnet og erstattet av kapitalismen.

Jeg tror nok ikke at min valentines dag blir noe annerledes enn hvilken som helst søndag, men kanskje er jeg heldig å får et kort i år eller at min kjære lærer seg å si “jeg elsker deg” på japansk, da hadde jeg blitt kjempe glad! Og tilgitt han siden han glemte meg i fjord. *hint hint*


Pink Sherbet Photography

3 Responses to En uke til Valentine

  • Ida K says:

    Min kjære og jeg skal ikke noe mer spesielt enn å se Valentines Day på kino :) Koselig nok det! Nå har vi vært sammen i snart 3 år da, så Valentines har blitt mindre og mindre spennende, i den grad at vi er flinkere til å gjøre ting resten av året også, som du sier :)

  • Frank says:

    Dagfinn da, glemte du i fjor :P

  • Cecilie M says:

    Jeg er ikke så begeistret for slike dager (type morsdag, valentine, farsdag osv), vi har aldri feiret dem. Men det er koslig å bli satt pris på, såklart – men det fins jo 364 andre dager i året å vise det på også! *tihi* Det må jo være det viktigste, syns jeg :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives