elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Dagens kylling

Det er ingen kjærlighet mer oppriktig, enn kjærligheten til mat.

George Bernard Shaw

Dette er garantert en av mine kyllingfavoritter, det er i tillegg enkelt og billig. Den er en av de produktene som rema 1000, reklamerer så mye så for, “middag til under 100lappen”. En pakke koster rundt 40kr og inneholder fem kyllinglår marinert i en nydelig tomatsaus, alt du trenger i tillegg er bare litt ris og grønnsaker. Kan ikke bli lettere, eller hva?


2 Responses to Dagens kylling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives