elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Bambino er død

Den eneste virkelige død er den du dør hver dag ved at du ikke lever!

Nikos Kazantzakis

Da var min lille kjære Bambino reist til himmlelen for å jakte på det evige jaktmarked. Vi bestemte oss for å la han slippe ettersom han hadde fått flere kreftsvulster og begynt å miste den lange fine pelsen sin stakkar. Bambino følgte virkelig sitatet ovenfor, han levde hver dag som den var han siste og koste seg like mye med maten sin hver dag, var ikke mye sparsomlig han nei! Hehe~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives