elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Ueno zoo

Menneskene liker å telle sine bekymringer, men de teller ikke sine gleder.

Fjodor Dostojevskij

Her kommer noen bilder fra Ueno zoo og litt filming, flere bilder kan ses på i en annen post og på flickr. Link til venstre på siden her <—-

Inngangen til dyrehagen, bildet ble desverre uklart. Dere ser uansett litt hvordan det så ut (^^) Jeg husker jeg ble ganske så glad etter å ha gått i en lengre periode i Ueno Park for å finne veien fram til dyrehagen.  Oi, det glemte jeg nesten å fortelle. Mens jeg gikk gjennom parken og akkurat hadde fått øye på inngagen til dyrehagen, så kom det 2japanesere bort til meg å viftet med et kamera og spurte om de kunne få lov å ta et bilde sammens med meg. Jeg ble litt små sjokkert, selvom jeg har hvit hud, blondt hår og blåe øyne så betyr det jo ikke at jeg er en eller annen kjendis liksom~ Det var virkelig rart, men jeg sa ok, la ned vesken og mitt eget kamera på bakken og smilte pent. Jeg trudde at de var ferdig etter ett bilde, men de skulle selvfølgelig bytte og ta ett til. Og jeg smilte igjen. Haha!

Nydelige neshorn og hennes lille baby <3

Hippo!

En eller annet søt struts lignende fuggel.

En kjempe gigantisk skilpadde, den var DIGER!!!

Flere bilder fra dyrehagen kommer i en annen post! Inkludert film!

Cheers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives