elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Tokyo Tower

De fleste morsomheter er repriser.

Francois de Voltaire

Grunnen til at jeg samensveier både dag 8 og 9 er at jeg ikke har så mye å fortelle >_<

Jeg var blant annet innom Ikebukuro, som ligger i nord vest Tokyo. Igjen hadde jeg ingen planer om hva jeg skulle eller hvor jeg skulle, men jeg liker egentlig det veldig godt. Jeg tok igjen turen innom hele 3 forskjellige dyrebutikker, og i den ene var det en liten mops valp som stod i en klassbur/lekegrin mitdt på golvet. Sånn at kunder og turister som meg kunne leke og kose litt med en lille stakkaren. Først stod han bare lenge å så på meg og jeg på han, etter en liten stund gikk rompa fort opp i været og så plutselig.. Hoppet han opp og skulle bite meg! Altså lekebiting da, hehe~ Jeg ble stående der å leke med han i sikkert 10-15min. Når jeg gikk begynte han å grine å lage klynge lyder, aww.

Jeg var innom Roppongi igjen, for å finne Hard Rock cafe nummer 2. Jeg hadde skrevet ned vei forklaringen på forhånd, men jeg er helt håpløs når det gjelder kart og sånne ting. Så jeg ble vandrende der i en lang evighet, og så mange mange turister. Til slutt kom jeg nesten tilbake hvor jeg startet (hvordan jeg klarte det aner jeg ikke) og fant ut at det var rett ved siden av der jeg stod i sted. Jeg hadde det ikke travelt, så det gjorde egentlig ikke noe som helst. Jeg fikk hvertfall kjøpt min tredje Hard Rock cafe t-shirt. Awsome!

Legger med to av mine favoritt bilder som jeg tok i Tokyo. Begge er tatt fra hotellrommet mitt om kvelden. Det er noe med stemingen på bildene som virkelig fanger oppmerksomheten min.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives