elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Tilbake på skolebenken

Barna begynner på skolen som spørsmålstegn og forlater den som punktum.

Neil Postman

Ja, da var man tilbake på skolebenken etter en lang sommerferie. Det blir egentlig ganske godt vil jeg påstå å si. Få normal døgnrytme, få normal rutine i hverdagen og føle at man gjør noe annet enn å bare å daffe rett og slett.

Her er noen bilder fra antrekket mitt i dag, bildene ble desverre i dårlig kvalitet. Skylder på kjæresten som ikke kan bruke et speilreflkes kamera! La oss satse på at det blir bedre neste gang (^_^) Prøv å ikke se på den “flotte” bakgrunnen, hadde dårlig tid.

Hele antrekket er fra Japan~

Cheers

2 Responses to Tilbake på skolebenken

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives