elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Syvende dagen i Tokyo

Det er ikke morsomt å ta medisin, men det er god medisin å ha det morsomt.

Svenske ordtak

Dag7 tok jeg turen innom Harajuku igjen å prøvde lykken for å se om jeg kunne om så bare et lite glimt av noen som stilte seg ut i lolita klær, men uten hell denne gangen også.

Så derfor tok jeg turen innom Takeshita Dori igjen (gaten som jeg hadde prøvd å finne tidligere. Yumi viste meg veien på mandagen som var min dag5 i Tokyo). Denne gangen var det en del mindre mennesker enn tidligere, noe som gjorde det en hel del bedre å gå å tusle der. Og denne gangen gikk jeg innom så godt som hver eneste lille butikk og fikk et stort inntrykk om hvor stor virkelig denne gaten er for ungdom og deres mote. Jeg kunne jo selvfølgelig ikke dy meg og måtte handle bådet det ene og det andre. Alt fra negelsaks til dyre kjoler.

Kjøpte også bygave til min kjære søte lille bror Vetle. Samlefigurer av Star Wars, han ble ikke helt fornøyd, for han ville ha noe han kunne leke med, men han sa likevel takk for gaven.

Her er to bilder fra veien opp mot hotellet på kveldstid. Jeg elsket rett og slett å ha Tokyo Tower rett utenfor vinduet mitt. Det var helt fantstisk nydelig å sitte å se på om kvelden når man hadde kommet inn etter en lang dag med masse gåing, sightseeing og shopping. Bare slappe av med min japanske favoirtt burs “CC Lemon”. Akk ja, det var tider det!!

Cheers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives