elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Små deprimert

Gå til glasset med din glede, men ikke til flasken med din sorg.

Gilbert Keith Chesterton

Da begynner det å bli noen dager siden sist jeg blogget, men jeg er små deprimert inni mine små deprierende perioder. Jeg gjør det jeg skal, jeg går på skolen, gjør lekser, husarbeid, tur med Mia og alt det som hører til i hverdagen. Men helt egentlig er ikke jeg her…

…Jeg her fysisk, men ikke psykisk…

Tankene flyr avgårede til mitt drømmeland, om hva jeg kunne ha skjedd og hva som kan skje. Jeg drømmer om både det ene og det andre. Sitter å ser på japanske serier, den ene etter den andre. Hører på japanske sanger den ene etter den andre. Lærer meg nye tegn, en etter en, sakte men sikkert.

Hva er det som skal til for at jeg kan bli værende der? Studere allerede nå? Språkskole? HVA MÅ TIL?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives