elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Sjette dagen i Tokyo

Mange mennesker reiser hovedsakelig for å kontrollere om reiseguiden er pålitelig og korrekt.

George Mikes

Dag nummer 6 møtte jeg Ryoya igjen rundt 5-6tiden om ettermidagen/kvelden. Vi gikk på en klassisk sushi bånd restaurant. Sushien i Japan kan ikke samenlignes med sushien jeg har spist i Norge, her hjemme har jeg ikke syntes det har vært noe serlig, men i Japan syntes jeg at det var kjempe kjempe godt. Hvertfall den hvite fisken, regner med at det var makrell for det smakte som makrell i tomat fisk, haha~ Vi var også diverse kjøpesentre, men som sakt finner jeg det mye lettere å handle med noen jeg kjenner godt eller alene. Eneste jeg kjøpte var litt sminke, negler og sånt små dill dall. På Alta kjøpesenter hadde de en volks bjd butikk, jeg ble jo helt i ekstase! Å gå inn i en butikk der bjder stilles ut, pent kledd, fint tilbør og alt for dyre priser er jo et must (^^) Desverre var det ikke lov å ta bilder eller filme, men det viste jeg på forhånd.

Vi var også innom en del dyrebutikker etter mitt ønske, jeg holder på å kripere hver gang jeg går innom en dyrebutikk i Japan altså! Så mange finer valper og kattunger på ett sted! Mon tro at jeg hadde lyst å ta med meg ett par stykker hjem, og det hadde jeg gjort også hadde det ikke vært for at den stakkar valpen må ta ørten vaksiner og må i kratene etc. Jeg fikk hjerte mitt kunst av et par valper som jeg ble ekstra glad i! Snufs…

Hele dagen bruktes stort sett til å gå i butikker å snike, å få litt meniner om hva jeg skulle kjøpe senere og hva jeg ikke skulle handle~ Jeg liker å gå litt rundt å fundere, ikke bare kjøpe på impuls for da kan det fort være at man angrer i ettertid!

Legger med noen bilder fra et tempel/hus ved ueno zoo.

Nydelig byggverk, all pure and classic~

Cheers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives