elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Public Enemies

Jeg har til hensikt å gjøre dette landet til et demokrati. De som er imot det, havner i fengsel.

Joao Baptista Figueiredo

Jeg var på kino her om dagen og så “Public Enemies”, og det er et eller annet som sitter igjen i kroppen, hva det er vet jeg ikke. Filmen var utrolig god og det som kanskje gjorde den enda bedre er at den faktisk er basert på en sann historie. Jeg er veldig veldig filmfølsom, altså jeg lever meg lett inn i personene på lerretet. Det var en liten love story inni all kriminaliteten, kanskje det var det som utløste det hele? Eller at han faktisk klarte/orket å leve på den måten han gjorde, et liv bare basert på kriminalitet er jo ikke for alle! Man skal ha god physke (er det sånn det staves, mon tro?) og ikke få dårlig samvitighet verken for det ene eller det andre. Da han ble spurt hva som holdt han oppe om natten svarte han med en liten latter “kaffe”. I forhold til agenten som ble holdt våken om natten av å ha sett sin kamerat dø. Ganske stor kontrask vil jeg påstå å si…

Hvordan er det å leve sammen med en kriminell som det? John var jo utrolig snill med sine og sviktet aldri noen, men hvordan er det egentlig? Det er vel et spørsmål de aller fleste av oss aldri finner svartet på.

Jeg slenger med et bilde av John Dillinger. 

Cheers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives