elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Pannelugg

Folk som ikke har rødt hår, vet ikke hva sorger er.

Lucy Maud Montgomery

Hjelp, jeg har vært hos frisøren tatt etterveksten og klippet lugg! Lugg! Jeg er helt livredd og fanatisk når det gjelder mitt eget hår. Man vet aldri hvordan man ser ut når man kommer ut fra frisør salongen. Man sitter å små snakker med frisøren og later som alt er bare bra, men egentlig går plusen alt for fort. Når man er ferdig betaler man og sier at restutaltet var kjempe bra, selvom man egentlig ikke syns det i det hele tatt.

Det er kanskje ikke helt mitt tilfelle denne gangen. Akkurat der og da når hun var ferdig å klippe og ordne meg, så faktisk luggen ok ut, men nå en stund etterpå. Er den bare i veien, den står alle veier og er pure pain. Og det er ikke så mye annet jeg kan gjøre enn å vente på at den lange fine luggen jeg hadde skal voske ut igjen! Bah.

Legger ved med “før – etter” bilder så kan dere bedømme selv.


Cheers

2 Responses to Pannelugg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives