elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Min siste kveld i Tokyo!

For meg er verden … en scene hvor enhver har fått sin rolle, og min er trist.

William Shakespeare

Da var dagen kommet, fort og brutalt. Min siste kveld i Tokyo.

Jeg har ikke ord som beskriver hvor trist dette er, jeg er blitt forelsket i en by langt borte fra mitt eget hjemland. Langt borte fra alt jeg kjenner som trygt, varmt og godt. I et land hvor språket, kulturen og menneskene er helt anderledes enn fra mitt eget. Jeg Ulricke er forelsket i Tokyo.

Jeg brukte min siste dag i Tokyo i Shinjuku og Roppongi. Mens jeg var i Shinjuku så var det noe festival greier eller noe lignende. Veiene var stengt av og det var mennekser som hadde kledd seg ut i japanske kostymer, splite på trommer, danset og sang. Det var kjempe koslig å få med seg, helt tilfeldig var det også at jeg var akkurat der da. Det var anderledes og spennede akkurat som resten av Japan. Jeg er strekt imponert hvordan de klarte å holde det gående i den solsteiken midt på dagen, jeg som bare stod i ro og så på følte at jeg ble grillet som en levende fisk, stakkers danserne som hoppet rundt, danset med trommene på magen.

Senere på kvelden møtte jeg Ryoya, vi hadde egentlig tenkt å spise italiensk mat, men bestemte oss heller for å gå for noe mer “tradisjonelt” siden det tross alt var min siste kveld i Tokyo. Vi gikk på en japansk pub/restaurant, hvor vi ble sittene i ganske mange timer. Siden det siste toget gikk rundt 24.00 og det første rundt 05 .00. Taxi var ute av bildet siden det ble alt for dyrt.

Det var min siste dag i Tokyo for denne gang, men jeg skal tilbake! Og det kommer til å bli knall!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives