elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Fjerde dagen i Tokyo

En blomst må en gang visne hvis den ikke er kunstig.

Margot Sandsmark

Min fjerde dag i Japan, brukte jeg i Harajuku! Jeg har lenge ønsket om å dra dit, for det er der folk stiller seg opp i lolita og all verdensstiler som finnes i Japan. Jeg dro dit på en søndag for det er hovedsakelig da ungdommen skal stå og “stille seg ut” for publikum i håp om at en eller annen agent skal plukke dem opp, desverre var det bare to stykker som var der da… Jeg ble så skuffet, de to som var der satt helt innerst i et høyrne under skyggen. Og de var ikke kledd i lolita, snufs!

Derfor tok jeg turen innom Meiji Jingu Shrine, som ligger rett ved broen der folkene egentlig skal være på en søndag! Men, jeg skal unnskylde dem siden det var så pass varmt som det var, greit! Jeg tilgir dere japanere som egentlig skulle ha vært der! Hehe~

Uansett Meiji Jungu var helt nydelig, utrolig flott, og typisk japansk.

Her er bare litt jeg filmet mens jeg var der, men jeg gikk selvfølgelig tom for film!

Så kommer bildene jeg tok, det er ikke mange, men bedre enn ingenting eller hva?!

Jeg kjøpte en del suvenirer på en suvenir butikk, de hadde så mye, men man kan jo ikke kjøpe alt. Jeg fikk kjøpt med to japanske vifter til, disse derimot er sammen leggbare. Den ene var litt dyrere enn den andre og er heller til pynt enn til bruk, men den andre derimot gikk jeg rundt med i veksen resten av oppholdet.

Den første viften er den som skal ligge på pynt i mer gjennomsiktig stoff, begge viftene har en spesiell lukt, spesiell men god.

Når jeg var ferdig der tok jeg turen innom Kiddy Land, som er en enorm lekebutikk! Tror det var mellom 5-8etg (husker ikke helt >_<) med bare leker. De hadde en egen etasje med masse masse hello kitty ting, hun er jo så søt! Jeg kjøpte ikke noe der den dagen. Resten av dagen tuslet jeg bare rundt å observerte alt jeg kunne *^^*

Cheers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives