elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Femte dagen i Tokyo

Den som har en god venn, trenger intet speil.

Indiske ordtak

Dag nummer 5, møtte jeg Yumi. Hun er en jente jeg har snakket med på nettet i 1-2år, hun er noen år eldre enn meg, men kjempe grei. Engelsken hennes var faktisk ganske god, jeg ble meget imponert. Så vidt jeg fårstår jobber hun i et stort selskap, papir arbeid, men det kan jo være at hun bruker engelsken sin til en til og en annen på jobben? Eller så er hun bare flink (^^)

Jeg møtte henne i sentral Tokyo, og deretter gikk vi å så på keiserens sin hage og litt av hans palass. Vi fikk selvfølgelig ikke gå inn på selve palasset, men hagen hannes var helt nydlig med masse bonzai trær. Nok en gang tok jeg ikke bilder desverre.

Etter dette gikk vi til Harajuku og til den gaten jeg prøvde å finne dagen før uten å lykkes, den var jo rett ved der jeg gikk bare at jeg gikk i motsatt retning. Gaten heter Takeshita Dori, og er en veldig berømt gate. I dene gaten selger de blant annet lolita og andre stiltyper som folkene på Harajku bruker å stille seg ut i, gaten var helt over befolket. Hun sa alltid at det var mye folk i denne gaten, men spesielt i helgene og på nasjonale helligdager, som denne mandagen faktisk var. Vi var innom diverse butikker, men jeg følte ikke helt at jeg kunne bruke den tiden jeg ville til å se og eventuelt prøve klærene, jeg liker best å ha noen jeg kjenner veldig godt eller tusle for meg selv når jeg skal handle, da vet jeg at jeg kan ta den tiden jeg trenger. Jeg fikk hvertfall kjøpt en kjempe søt rosa kimono til Mia, den er dødssøt!

Jeg spiste min første japanske sjokoladekake, og den smakte helt likt som norsk sjokoladekake, bare sånn at det er sakt, haha~

Vi tok også mine første ordentlige purikura, og det var kjempe gøy! Det merkes at hun har gjort det en del ganger mer enn meg, for hun var litt av en raser på å pynte bildene etter at de var tatt. På den tiden jeg hadde ordnet ett bilde hadde hun pyntet ferdig 2-3stk.

Yumi er kjempe søt og en veldig hyggelig jente som er glad i Nord-Europa, hun hadde vært i Svergie og Danmark for ikke så veldig lenge siden. Hun syns våres kultur, hus og mennesker er flott og fasinerede, litt rart egentlig, hvor “tiltrukket” man kan bli av en helt annen kultur.

Her er bildet jeg tok selv av oss, ble litt anderledes enn purikuraene. Se hvor hvit jeg er i huden i forhold til henne! Ganske rart når man ser det så pass godt på et bilde, tenke ikke på det der og da~

Ut på ettermidagen/kvelden så reiste hun hjem og jeg møtte Ryoya for første gang etter han hadde snakket til meg på gaten. Vi var ute og spiste Yakiniku. Vi fikk masse forskjellig kjøtt/sjømat som vi hadde valgt selv og en grill på bordet og måtte grille maten selv, ganske anderledes. Å tilbedre maten selv på en restaurant, men det var stilig å oppleve det da! Selvom jeg ikke fant det altfor godt, ble litt tørt og kjedlig. Spisepinne ferdighetene mine hadde forbedret seg på de få dagene jeg hadde vært i Japan allerede *stolt*.

Vi var også på Tokyo view i Roppongi, vi var på taket til en skyskraper. Husker ikke helt hvilken etasje det var, men det var vel 53-56etg. Det rett og slett helt nydlig å kunne se utover Tokyo i 360°. Helt nydlig, men jeg tok ingen bilder på grunn av jeg trudde vi ikke hadde lov, for før vi gikk opp på taket måtte gi ta tingene våre i sånne små oppbevarings boxer mens vi var på taket, så jeg trodde jeg måtte legge absoultt alt der, men det fant jeg jo ut når jeg kom opp at det var ikke rett. Da var det for seint å gå ned å hente det, men men.

Det var hele mandagen, det var koslig å endelig å kunne snakke med noen etter å ha tuslet alene i flere dager. Jeg er jo en person som er veldig glad i å snakke!

Cheers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives