elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

1mnd siden jeg kom hjem fra Japan

Pensjonerte lærere er som regel i dårlig humør. De savner feriene sine.

Carlo Franchi

For å hylle (ironi på det sterkeste), at det er 1mnd (og 1dag siden jeg poster innlegget etter 24.00 >_<) siden jeg kom tilbake til Norge etter å ha vært i Tokyo i 10dager, bruker jeg annledningen til å poste 2 av mine favoritt bilder derfra.


Cheers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives