elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Tokyo for første gang!

Vi er ikke kommet til jorden for å bli lykkelige, men kanskje for å gjøre andre lykkelige.

Folke Bernadotte

Da var man tilbake i Norge, men jeg savner Japan noe helt fryktelig. Jeg har hatt det kjempe fantastisk, oppleved mye rart og har masse gode minner.  Fått møtt noen av mine internett venner og møtt nye venner og bekjede mens jeg har vært der. Hele reisen har bare vært helt utrolig.  Det må ikke bli lenge før jeg kan reise dit igjen, for jeg er enda mer forelsket i landet enn hva jeg var før jeg dro. Jeg har altså fått smaken på det “søte liv” i Japan. Jeg burde egentlig skamme meg, jeg har tatt alt for lite bilder og filmet alt for lite, men uansett så betyr det ikke at jeg ikke har opplevd mye, det er helt sikkert!

Reisen begynte den 15 juli 2009.  Fra London reiste jeg med flyselskapet ANA (All Nippon Airways), de japanske flyvertinnene er utrolig høfelige og behjelpelige. Det første som slo meg da jeg satt utenfor flyplassen og ventet på at bussen skulle komme, var den slående varmen og den høye luftfuktigheten. Jeg hadde hørt at det skulle være varmt, men så varmt?!  Jeg annkom på “Tokyo Pricne Hotel” rundt klokken 18.00, og bestemte meg for å ta min første tur ut i Tokyo. Jeg fikk kjøpt mitt Pasmo kort etter litt om og men, men jeg fikk det til slutt ^^ Slik ser det ut!

schaft

Så jeg tok bare toget en eller annen vei, jeg ante ikke hvor det gikk for å være ærlig, men så kom jeg på oi jeg skulle jo til Shibuya som er ungdomsdelen av Tokyo. Så begynte jeg å lure på hvordan i all verden skulle jeg komme meg dit nå? Jeg stoppet opp, så på subway kartet og lurte hvordan i all verden jeg skulle komme meg dit. Mens jeg sto der i min første “fortvilelse” så kom det en mann bort til meg og spurte om hvor jeg skulle, jeg svarte Shibuuya. Det var en eldre japanser, men ganske god engelsk. Han sa hvilke tog linjer jeg måtte ta, hvilke stasjoner jeg måtte bytte på, men han bestemte seg for å ta følge meg frem hele veien. Jeg ble sjokkert at han var så grei, samtidig som jeg var litt beskymret for at noe skummelt skulle skje.  Han fortalte at datteren hannes hadde nettopp tilbake fra USA som utvekleingsstudent,  og at dette var hannes måte å betale tilbake på. Jeg syntes det var utrolig snilt gjort å følge meg så pass langt som det var fra den stasjonen jeg var på til Shibuya.

Så kom jeg fram til Shibuya og det var helt nydelig. Masse neon lys, store tv skjermer og plakater som hang på de store høye bygningene.

På det første bildet, så kan dere se Ichimarukyu eller 109 centeret.  Som er et 8etg kjøpesenter bare for ungdomms jenter. Det var det rene paradiset å shoppe der! Så mye nydelig, jeg kommer til å poste bilder av hva jeg har kjøpt senere i en annen post.

Jeg tok disse bildene mens jeg ventet på at lyset skulle bli grønt slik at jeg kunne krysse veien, det var en japansk gutt som glante litt på meg, jeg smilte, bukket og forsatte ventning på at lyset skulle bli grønt. Han kom bort til meg og spurte om vi kunne bli venner og han ga meg kortet sitt.  Og jeg ga han min e-post adresse. Han heter forresten Ryoya som er et vansklig navn, haha~

Resten av kvelden brukte jeg på å utforske litt av Shibuya. Den kvelden hadde jeg mitt første besøk i en japansk dyrebutikk. Herremin for noen nydelige små valper og kattunger de solgte, jeg blir helt dårlig!!! Skulle ønske jeg kunne ta dem med meg hjem til Norge alle man!

Ja, det var min første dag i Tokyo, Japan. De andre dagene kommer senere!

Cheers

2 Responses to Tokyo for første gang!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives