elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Jeg skal endelig til Japan

La lykkelige mennesker formere seg, så må jo menneskeslekten en gang bli lykkelig.

Karen Blixen


pagesperso-orange

Det er blitt veldig lite blogging i det siste, mye eksamen styr, ferie etc.

Jeg har en kjempe stor nyhet å fortelle dere, jeg skal til Tokyo, Japan! Etter 4år med ønske tenking får jeg reise dit (^_^)

Jeg reiser til Oslo på tirsdag den 15 og fra Oslo til Tokyo dagen etter! Skal være der i 10hele dager, og reiser dermed tilbake til Norge den 26. Jeg er så oppspilt, men samtidig veldig redd og beskymret siden jeg skal reise helt aleine og dette er min første gang i utlandet alene. Kjæresten kunne desverre ikke være med siden han skal ta bil-lappen i August og har desverre ikke penger da, kjipt. Jeg skal bo på “Tokyo Prince hotel” som er avbildet ovenfår, som ligger like ved Tokyo Tower som er en veldig kjent turist attraksjon og japansk version av eifeltårnet. Har store forventinger til abosultt alt! Jeg skal prøve å være flink å oppdatere bloggen hver dag hvis mulig og kanskje video blogging (hvis jeg får lånet meg et video kamera).

Cheers

One Response to Jeg skal endelig til Japan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives