elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

I morgen reiser jeg til Tokyo

Glede drar glede med seg.

Bjørnstjerne Bjørnson


I morgen reiser jeg fra Oslo til Tokyo og dagene har gått utrolig fort!

Desverre er ikke dette bilde redigert på noen som helst måte, ingen signatur, nada! Jeg sitter nemelig på skole pc’en som jeg ikke har administrator rettigheter på, absolutt ingenting er instalert eller kan bli instalert uten at “pc mannen på skolen” står over meg som en hauk.  Så bildene og vidoene fra Japan får heller vente til etter at jeg har kommet hjem til Norge.

Cheers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives