elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Andre dagen i Tokyo

Den ene halvdelen av verden forstår ikke den andres gleder.

Jane Austen

Dag nummer 2 i Japan var en lang dag med mange mange mange timers gåing. Tror jeg gikk nermere 10timre den dagen.  Og slike dager merkes meget godt på beina og hvertfall siden det er over 30°C og med luftfuktighet som gjør at det nesten føles ut som 40°C. Jeg forstår godt nå hvorfor japanerne går med lommetørkler eller små håndkler i veskene, absolutt helt forståelig.

Den dagen var jeg i Ueno zoo, som ligger i bydelen Ueno som egentlig sier seg selv ^^ Og i Akihabara som er anime/manga/elektronikk delen av Tokyo.  Akihabara er en kjempe flott bydel, med masse store manga plakater på bygningene og maids som står på gatene for å tiltrekke seg kunder inn i cafene sine.

Bildene fra Ueno Zoo kommer i en egen post!

Jeg var også innom Hard Rock Cafen i Ueno, og kjøpte meg en t-skjorte.  Den blir den 2 i min for tiden meget lille samling, men den blir nok større etterhvert! Kjøpte også en t-skjorte til kjæresten så har han et kult “minne” fra Japan turen min (^_^)

På bildene under kan dere se Ueno, jeg liker disse bildene. Den nydelige blå himmel gjør virkelig sitt.

Desverre tok jeg ingen bilder fra Akihabara, jeg er en grusom idiot som ikke tok flere bilder.

Dette er et … umm, jeg vet egentlig ikke hva det er, men pent og tradisjonelt var det i hvertfall. Denne tingen var lokalisert i Ueno park.

Dette huset var også i Ueno park, om det er en privat eller offentlig eiendom vet jeg ikke.

Det var nok for denne gang, mer kommer i en annen post!

Cheers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives