elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Kategorisering av innleggene

Penger kan kjøpe en bra hund, men ikke dens logring.

Josh Billings

Apartment Therapy via google

Jeg skulle bare si at jeg har begynt å katekorisere innleggene mine. Tenkte at det kanskje kunne være lurt siden jeg ikke bruker overskrift på postene mine, men skriver den heller dirkete inn i innlegget.  Noen av innleggne er kategorisert utifra bildet jeg har brukt for den posten i stedet for selve innlegget, men det får heller bare våge seg.

Kategoriene er som følgene (den dag i dag):

Ønsker – Innlegg som innholder mine ønsker

Dollfie – Innlegg som inneholder dollfies

Dyr – Poster som inneholder dyr

Japan – Innholder ting om Japan, mine ønsker om Japan eller ting fra Japan (som dollfies).

Kos – Ting som jeg synes er kjekt og koslig

Media – Innholder ting og tang som har vært i media. Eller filmer, musikk ect.

Megselv – Hovedsakelig poster med bilder av meg selv

Mote – Poster som innholder mote av en eller annen form.

Nytt i bloggen – Innholder ting som er nytt i bloggen. Som kategorier, temaer, widgets, custom header ect.

————————————————————————————-

Er ikke Chihuahua og Grand Danois utrolig fine hunder? I want both! Er litt morsomt å tenkte på størrelse forskjellen. Verdens minste hund vs. Verdens største hund!  Mange morsomme vidoer på youtube som innholder begge~

Cheers

One Response to Kategorisering av innleggene

  • Annette says:

    Mehehe! Chihuahua… er er EKsTREMT søte- jeg likte de egentlig ikke før.. men Søsteren min har en.. den er sjokolade brun og så liten at jeg nesten begynte å gråte når jeg så den! pluss at den er sykt kosete.. 8D. weehey

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives