elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Chi-cago chihuahua

En venn er så å si et annet jeg.

Marcus Tullius Cicero


Chi-cago kennel

Jeg vil ha en liten hund, jeg vil ha en liten hvit chihuahua, jeg vil ha en liten langåret chihahua, jeg vil ha en liten langhåret tispe chihuaua! *melodi*

Jeg har helt siden 2006 ønsket med en liten chihuahua tispe, og tror du ikke jeg fant den nydligste lille tispen tilsalgs hos min “titte innom hver uke kennel siden 2006”. Og der lå hun. Men neida, jeg har selvfølgelig ikke penger for øyeblikket -_- Ikke klarer jeg å skrape sammen pengene heller med mindre jeg får økomimisk steøttte av familen på 90% xD

De photoshop bildene jeg lovet dere kommer snart :3

Dere blir nok overrasket vil jeg tro *^^*

Cheers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives