elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Universitets prat

Utdanning er det viktigste våpen hvis vi vil oppnå forandring i verden.

Nelson Mandela


Bildene er IKKE tatt av meg. De er hentet fra flickr .

Jeg vil være venninne med jenter som henne og jeg vil bo i Tokyo som allerede har alt for mange innbyggere. Jeg vil irritere meg over overfulte tog, jeg vil spise sushi jeg vil være en blondie i Japan!

Det er kanskje bare meg som er tidlig ute? Det er enda 1 1/2år igjen til jeg skal begynne på universitet/høyskole, men jeg har likevel begynt å planlegge mine framtidige studievalg. Det som virker mest sannsylig per dags dato er at jeg blir å ta bachelor grad i Japansk enten ved UiB eller UiO.  Når jeg endelig har tatt valget om hva jeg skal gå, så må man jo velge hvor man skal gå. I bunn og grunn vil jeg gå i Bergen, siden jeg er en ekte bergenser som elsker skurre r’er <3

Men univeristet i Oslo har lengre erfaring og bedre tilbud når det gjelder valgfag den 5 og 6 semesteret ved bachelor graden.

~Valgets kvaler~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives