elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Bursdagsfeiring og baking

Husk at det skal lite til for å skape et lykkelig liv.

Marcus Aurelius


Nok en genial “tittel” fra meg, er litt glad i sitater.

Begynner å bli en stund siden jeg blogget for dere, beklager dette. Jeg må nesten skylde på at jeg har vært syk, at en liten bursdags fest for kjæresten og at det er mye styr med min lille “butikk”. Butikk og butikk, jeg selger klær for dollfies som jeg ikke trenger/bruker lengre, i tilleg har jeg solgt den ene dukken (avbildet) for å få nok penger til å kjøpe nye klær til min fremtidige albino jente…

I helgen baket jeg boller, med sånn gult og hvitt :3 *nam nam* Dagfinn (kjæresten) hadde egentlig bursdag forje helg, men da var vi ute en tur, så vi bestemte oss da for å ta det igjen denne helgen. Jeg klarte selvfølgelig å svi det ene brettet, jeg skjønner ikke hvordan jeg klarer det! Det skjer bestandig og da mener jeg bestandig! Etter et lite anfall med en blanning mellom raseri og fortvilese, men det andre brettet ble en liten suksses ^0^ Skulle egentlig ta bilde og poste til dere, men de ble spist opp ganske fort. Kanskje jeg kan lage en liten deig sånn at jeg får tatt et bilde, for se hva jeg får tid til. Jeg er egentlig en stor katastrofe på kjøkkende, men boller kan jeg lage hvis jeg ikke svir dem da~

Har veldig lyst å lære meg å lage brød, hjemmelaget brød er så utrolig godt og mye mer mettende enn butikk brød.

Så ble jeg og Dagfinn litt skuffet, for vi hadde håpet at playstation skulle komme til helgen “guitar hero world tour” har vi fått for leeenge siden, men playstation ute blir. Det er snakk om playstation 2, desverre ikke 3. Ble litt dyrt, siden det var bursdags gaven til han fra meg. Jaja, vi haddet det koslig uansett!

Uten om dette har det vært en rolig helg, men masse gotteri og brus drikking.

Jeg må nesten stikke, må spise lunsj før timen begynner igjen.

Ja, jeg sitter faktisk å blogger på skolen akkurat nå!

Cheers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives