elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Avslag som utvekslingsstudent

Etter regn kommer sol

Nordiske ordtak

~Bildet er IKKE tatt av meg~

HeiHei

De siste dagene har jeg vært utrolig opplagt om morgene, jeg har hoppet opp med engang klokken har ringt og hadde masse energi! Det er så utrolig godt. Kanskje det er på grunn av at jeg har begynt å legge meg tidlgere og begynt å spise frokost?

Jeg må fortelle dere noe,  jeg hadde søkt om å være utveklingstudent til Japan nå i sommer. I år er min siste sjangse, på grunn av at jeg er 18år ved utreise. De aller fleste byråene vil helst ha 16åringer, og så endelig fant jeg et byrå som ville sende meg ut.  Hurra!

Så fikk jeg avslag! HVA?! Bare fordi jeg ikke kan nok japansk pr. i dag! Jeg reiser jo dit for å lære liksom! Jeg skjønner at man må kunne litt, men at man må kunne snakke om seg selv i 2min på japansk foran hele skolen er mye! Arrg! Jeg blir rett og slett forbanna, jeg hadde så lyst til å reise dit. Det har vært en drøm i så mange år! Eneste positive med dette er at jeg ikke må reise fra kjæresten, men that’s it liksom… Ååååååå, hvorfor er det slik?!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives