elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Alfa fikk hormonsprøyte

Vennskap – bare jeg ser ordet på trykk, blir hjertet varmt.

Augustine Bell


I går var jeg hos veterinæren, lille jenta mi måtte ha hormon sprøte. Er sånn greie med hunn ildere at de må få hormonsprøyte når de kommer i brunst eller så dør de til slutt siden kroppen produserer for lite eller for mye av et eller annet, husker aldri helt hva det var. Etter å ha sittet på gulvet i over 2timer (mangel på stoler), så ble det endelig min tur! Selve tiden inne hos vetten tok ikke mer enn 5-10min. Når hun fikk spøyten tisset hun på seg stakkar, regner med at det var i blanning av redsel og av smerte. Er ikke bare bare å få sprøte i låret stakkar!

I dag er det frykktelig vær ute, snøstrom uten like, var så vidt jeg kunne se ut vinduet før jeg gikk hjemmefra, det var bare helt hvit! Skjønner ikke hvorfor vi som bor her oppe i finnmark ikke har sånne “snow days” som de har i Usa, det hadde absolutt vært nødvendig. Sitter her helt gjennomvåt på buksa og sminke nedover skinnene mine *vakkert*.  I tilleg er det iskaldt her på skolen, vet at jeg klager litt nå, men det er surt.

Vi snakkes sikkert mer siden~

Cheers

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives