elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Min første post :3

Ingenting fra fortiden kan gjenskapes slik det var, alt som er fra fortiden er tapt for alltid.

Sitat fra historie boken.

Cardigan: Cubus T-skjorte: Hardrock cafe New York Bukse: BikBok

Min første post i min første blogg, så spennende. Jeg må ærlig innrømme at jeg ikke aner hva jeg skal skrive om, men skal gjøre mitt beste ^^

Er akkurat kommet hjem fra nok en dag på skolen, fant også ut hvordan jeg skal komme meg frem og tilbake fra Kirkenes, lille ilderen min trenger en liten tur til vetten. Ellers gleder jeg meg til middag for jeg er skrubb sulten!

Oi, virker som hunden min må ut. Vi snakkes senere da!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives