elektrikçi şişli elektrikçi ataşehir elektrikçi üsküdar elektrikçi ümraniye deri mont
Get Adobe Flash player

Forsovelser på onsdager

Smil til verden, så vil verden smile tilbake til deg!

I dag har det vært en litt små hektisk dag, mandag og onsdag er de værste dagene i uken. Jeg begynte dagen med å forsove meg, tror det er en “forbannelse” over onsdagene, det er alltid onsdag jeg kommer for seint!

Vi spilte Basketball i gymmen, sporten som er perkfekt for meg som er så høy.. Hoho~

Det er så deilig å komme hjem, ta seg en dusj og virklig føle at man har brukt kroppen litt, får så god sammvittighet. Også vasket jeg ned hele leiligheten, ikke at det var så grusomt skittent, er vel bare jeg som er så nøye.  Jeg er en liten perfeksjonist skjønnner dere.

Klokken begynner vist å bli mange, skal legge meg nå.

Snakkes~

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ulricke Alette Mathisen

Nickname: Yuri
Born: 12th of April
Raised: Bergen
Currently living in: Tokyo
Social status: In a relationship
Occupation: Student

Hello and welcome to my blog. Here I will write various entries about my time when I lived in Japan, but also about my Norwegian life, thoughts and feelings. I’m will try to write most of my entries in Japanese as well as in English.

Follow me
Categories
Archives